Thalassa Mahdia Aquapark

Mahdia, Tunis

Opis destinacije

Tunis - egzotična zemlja, prelepih kontrasta, koja predstavlja prirodni most između Afrike i Evrope, spaja miris mediteranskog zelenila i peska Sahare sa juga. Zemlja magreba koja se graniči sa Alžirom na zapadu i Libijom na jugoistoku, ostatak države ograničen je Sredozemnim morem čija se obala proteže čak 1300 km sa prelepim dugim i širokim peščanim plažama. Tunis je, zbog povoljne primorske klime, veoma popularna turistička destinacija i tokom zime.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija
Hotel se nalazi na oko 4 km od centra Mahdie, 50 km od aerodroma u Monastiru, 210 km od aerodroma Tunis.

Opšti podaci
Hotel Thalassa Mahdia Aquapark nalazi se oko 4km od centra grada Mahdia.  Otvoren je 2002. godine, a poslednje renoviranje bilo je između 2007. i 2008. godine. Poseduje 233 sobe, glavni restoran, à la carte restoran i 4 bara – na plaži, kod recepcije, kod bazena i Morish cafe.  Za najmlađe tu su dečiji klub (4-10) i Junior klub (10-14). Pored raznih dnevnih i večernjih aktivnosti, tu je i dečiji bazen i aqua park.

Plaža
Hotel poseduje svoju 300 m dugačku peskovitu plažu. Suncobrani, ležaljke i dušeci su na raspolaganju gostima bez doplate, dok se za peškire ostavlja depozit.

Smeštaj
Postoji ukupno 233 soba. Svi tipovi soba poseduju kupatilo, terasu ili balkon, SAT TV, telefon, mini bar, sef.

Plaća se: telefon, mini bar, sef.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – samoposluživanje (izbor više jela po hotelskim pravilima) – doručak (07:00 – 10:00), kasni doručak (10:00 – 11:00), ručak (12:30 – 14:00), večera (18:30 – 21:30), užine (16:00 – 17:00), ponoćna užina (22:00 – 23:00). Gostima su na raspolaganju 4 bara, u kojima se služe hladni i topli napici, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, kao i slatke i slane užine.

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, ceđeni sokovi, nargila (šiša) u Moorish Cafe-u, kao i ostale usluge van koncepta.

Ostali sadržaji
Prodavnice, suvenirnica, lekar na poziv, servis za pranje i peglanje veša, internet, salon lepote.

Sport i zabava
Dva zatvorena bazena (jedan je sa morskom vodom), jedan otvoreni bazen, dečiji bazen, 5 tobogana, stoni tenis, tenis, aerobic, boćanje, mini golf, odbojka na plaži, vaterpolo, fitness, pedalina, dnevne i večernje animacije, muzika uživo.

Plaća se: osvetljenje za teniski teren, sportovi na vodi, video igrice.

Spa & wellness
Jacuzzi, sauna, tursko kupatilo (hamam).

Plaća se: masaže, tretmani.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Top ponude

Pogledajte šta smo izdvojili za Vas

Zimovanje

2023 / 2024