Hotel Parklane Resort & Spa

Limasol, Kipar

Opis destinacije

Kipar je treće po veličini ostrvo na Mediteranu. Sredozmena mediteranska klima, čini Kipar jednom od najtoplijih ostrva, sa izuzetno velikim brojem sunčanim dana tokom cele godine. Ostrvo Kipar je podeljeno na Grčki i Turski deo od 1974. godine: Republike Kipar na jugu i Turske Republike Severni Kipar. Grčki deo ostrva sa dužinom obale od oko 240km i mestima kao što su Aya Napa, Limasol i Larnaka privlače posebnu pažnju turista. Kako je Kipar dugo bio Britanska kolonija vozi se levom stranom. Kipar je jedna od najposećenijih destinacija u Evropi tokom letnjih meseci. Poreklo imena ima više tumačenja, od grčke reči za čempres - kyparissos, po drugom od grčke reči kanu - kypros, ili po latinskom nazivu za bakar - Cuprum (Cyprium) čiji su se rudnici nekada nalazili na Kipru.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Individualni cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja


Lokacija:
Parklane Luxury Collection and Spa, elegantni hotelski kompleks iz internacionalnog lanca hotela prostire se na oko 85,5 k m2 uredenog zemljista. Gostima pruza izvanredne mogucnosti za kako poslovni, tako i porodicni odmor. Nalazi se na 300 m dugoj pescanoj plazi.

Hotelski sadrzaji:
Uz samu obalu Mediterana tri bazena od kojih jedan sa slanom vodom, jedan samo za odrasle kao i jedanz atvoreni bazen, omogucuju gostima relaksaciju i zabavu *peskiri za bazen su obezbedjeni. Gosti mogu da uzivaju u kulinarkom putovanju kroz internacionalno iskustvo u pet trestorana i dva bara. mini klub za decu Park Kidz, Kalloni Spa centar i fitnes sa 14 soba za tretmane pruza neponovljivo iskustvo uz veliki izbor tretmana inspirisanih Kiprom. Klijentima pruza usluge vrhunskog kvaliteta u kombinaciji sa najsavremenijom opremom. Oseticete se preoprudjeno sa novom frizurom koji ce izvesti kreativni tim najboljih frizera, kao i osvezeni novim stilom u berbersoj radnji bez stetnih aditiva i parabena. Zabavite najmlade u mini klubu za decu Park Kidz – decija igraonica, vodeno carstvo za decu sa zamkom,piratskim brodom i toboganima, baby sitting.

Sobe:
superior sobe oko 42m2, klima uredaj, SAT LCD TV, minibar, sef, kupatilo, fen, balkon ili terasa. Porodicni suite oko 72 m2: king size krevet u spavacoj sobi, druga spavaca soba sa dva krevet aili francuskom kreveom i dnevni boravak sa dve sofe, kupatilo, balkon ili terasa.

Ishrana:
dorucak ili polupansion (izbor vise jela, samoposluzivanje).

www.marriott.com/hotels/travel/pfomd-parklane-a-luxury-collection-resort-and-spa-limassol/
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Top ponude

Pogledajte šta smo izdvojili za Vas

Zimovanje

2023 / 2024