Aydinbey Gold Dreams

Alanja, Turska

Opis destinacije

Alanja se nalazi u jugoistočnom delu Turske obale, od grada Antalija i aerodroma udaljena je oko 135 km. Najimpozantnije obeležje Alanje je svakako tvrđava sagrađena u periodu vladavine Seldžuka. Dugačka je 7 km i sa preko stotinu kula jedna je od najpoznatijih tvrđava u ovom delu Mediterana. Gradom dominira osmougaona Crvena kula koja je jedinstvena po svom arhitektonskom rešenju. Ono što Alanju izdvaja od ostalih turskih letovališta su beskrajno duge šljunkovite plaže, mnoštvo hotela i izuzetno bogat noćni život. Regije koje se izdvajaju su Okurdžalar, Avsalar, Inčekum poznat po najfinijim peščanim plažama po kojima je i dobio ime, Konakli, Kejkubat, Oba, a svakako najpoznatija i najatraktivnija regija i plaža je svakako čuvena Kleopatrina plaža koja se nalazi u samom srcu grada i prostire se na oko 2 km dužine.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: 
Hotel je udaljen 20 km od centra Alanje, 110 km od aerodroma u Antaliji, 50 m od sopstvene plaže do koje se dolazi podzemnim prolazom. Izgrađen je 2003. godine, renoviran 2021. godine i obuhvata površinu od 17.227 m².

Plaža:
Plaža je sopstvena, peščano - šljunkovita. Ležaljke, suncobrani i dušeci su besplatni za goste hotela. Bar na plaži je besplatan.

Sobe: 
Sastoji se iz dve međusobno povezane petospratne zgrade i trospartne vile. Glavna zgrada raspolaže sa 310 standardnih soba (od kojih su 3 za osobe sa posebnim potrebama, max 3 osobe, 24 m²), 5 dvosobnih family soba (2 spavaće sobe sa vratima, max 4+1 osoba, 45 m²). Vila deo raspolaže sa 30 dvosobnih vila family soba (sa pogledom na bazen, 2 spavaće sobe sa vratima, max 4+1 osobe, 45 m²). Svaka soba ima: kupatilo, fen za susenje kose, individualni klima uređaj, televizor, telefon, mini-bar (besplatno), sef (besplatno), balkon.

Hotelski sadržaji: 
Glavni i 2 a’la carte restorana (riblji i roštilj – jednom u toku boravaka besplatno u rezervaciju), 5 barova, 2 sale za konferencije (80-100 osoba), besplatan wi-fi u lobiju, unutrašnji bazen, 4 tobogana, 2 spoljašnja bazena, sauna, tursko kupatilo, akvabik, aerobik, teretana, košarka, stoni tenis, boćanje, pikado, animacija, dečiji bazen, dečiji klub (4-12 godina), dečiji tobogan, dečije igralište. Plaća se: frizer, doktor, masaža, spa centar, internet kafe, bilijar, sportovi na vodi, iznajmljivanje teniskih reketa i loptica, usluga pranja veša.

Način služenja obroka:
Svedski sto

Usled manjeg broja gostiju, hotel zadržava pravo da promeni način služenja hrane. Umesto švedskog stola, poslužuje se meni ili izbor više jela, što svakako neće uticati na kvalitet pruženih usluga.  

Kontakt:
Tel :+90 242 537 63 63

www.aydinbeyhotels.com.tr

1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd - Antalija. Sletanje u Antaliju. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 11.14 DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8.11. 12. 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Antalija – Beograd. Dolazak u Beograd

KRAJ PROGRAMA.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Top ponude

Pogledajte šta smo izdvojili za Vas

Zimovanje

2023 / 2024