Aska River Suite

Antalija, Turska

Opis destinacije

Kombinacija prirode, doživljaja, raznolikosti i kvaliteta, Antalija je pravi biser Mediterana. Ovaj milionski grad nalazi se u istoimenoj provinciji, oivičen planinom Taurus na zapadu. Locirana na turskoj rivijeri, predstavlja jedno od 5 najposećenijih gradova sveta sa preko 10 miliona turista godišnje. Podatak da je u Turskoj preko 350 plaža obeleženo plavom zastavicom, a da se više od 190 nalazi u Antaliji, govori da se veliki napori ulažu u zadovoljenje turističke potražnje. Putevi opasani redovima palmi, smeštajni kapaciteti različite kategorizacije i prelepa marina, samo su neki od atributa ovog turskog odmarališta. Antalija ima da pruži mnogo više od samo prirodne lepote vodopada, podgorina planina i peščanih plaža. Istorijski muzej omogućava pogled kroz istoriju grada, kao i utvrđenja, kula sa satom i minaret. Svakako u nezaobilazno mesto za posetu se ubraja kamen koji gori već vekovima.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel Aska Lara River Suite se nalazi u regiji Lara. Udaljen je oko 12 km od aerodroma u Antaliji i oko 12 km od centra grada. Aska Lara River Hotel se nalazi na 150m od Aska Lara Resort & Spa, i 650 m od plaže.

Plaža
Hotelska šljunkovito-peščana plaža je udaljena oko 500 m od hotela i do nje se prelazi ulica. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. Postoji i besplatan šatl prevoz do plaže. Paviljoni na plaži su uz rezervaciju unapred i naplaćuju se.

Smeštaj
Gosti Aska Lara River Suite-a mogu koristiti sve sadržaje Aska Lara Resort & Spa hotela.
Hotel  raspolaže sa 106 smeštajnih jedinica rasporedjenih u dve zgrade:

Standard sobe su veličine oko 29m2 sastoje se od spavaća sobe, dnevnog  boravka sa mini kuhinjom, kupatilom, i  francuskim balkonom
Family sobe  su veličine oko 32m2 sastoje se od dve spavaće sobe odvojene vratima i imaju  dva kupatila.
Sve sobe  imaju  kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda, bezalkoholna pića i pivo se dopunjuju svaki dan), ketler, set za čaj i kafu, sef, laminat, SAT TV i muzičke kanale, francuski balkon.
Usluga
Usluga u hotelu je ultra all inclusive, samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima: doručak , kasni doručak , ručak , večera , domaća alkoholna i bezalkoholna pica, sladoled u određenom terminu popodne.
Plaćaju se: sokovi od sveže cedjenog voća, a la carte restorani, uvozna alkoholna pića i ostalo van koncepta.
Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).
Sport i zabava
Wet & Wild tematski park (u hotelu Aska Lara ) – otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, akva park sa 9 tobogana, teniski tereni, tursko kupatilo, parno kuaptilo, sauna, košarka, odbojka na plaži, gimnastika, pikado, stoni tenis, fitnes, zabavni programi sa laganom animacijom tokom dana i uveče, mini klub za decu od 3 do 12 godina, i Texas Town za junior grupu (od 12 do 16 godina).
Posebno se plaća prema pravilima hotela: sportovi na vodi, bilijar, oprema i časovi tenisa, kuglanje, sve masaže i tretmani u SPA centru, Adventure park.
Napomena:
Gosti Aska River Suite-a mogu koristiti sve sadržaje Aska Lara Resort & Spa hotela i Wet & Wild tematski park.
Spa & wellness
Sauna, tursko kupatilo/hamam, jacuzzi.
Plaćaju se: masaže i tretmani.
Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Top ponude

Pogledajte šta smo izdvojili za Vas

Zimovanje

2023 / 2024